Je woning verkopen

Wij staan voor jou klaar

Omdat wij begrijpen dat het kopen, verkopen of laten taxeren van een huis of nieuwbouw huis voor jou geen dagelijkse bezigheid is, staan wij voor jou klaar. Bij ons staat jouw belang voorop. Door onze kennis van de markt, onze onderhandelingskwaliteiten en doordat wij de koop of verkoop van jouw huis zakelijk en efficiënt benaderen, bespaar jij geld en wordt alles goed geregeld.

Jouw woning overal terugvinden!

Uiteraard krijgt uw woning een uitgebreide en professionele presentatie op Funda. Naast Funda, presenteren wij uw woning ook op alle andere websites waar mensen op zoek zijn naar hun nieuwe droomhuis. Denk hierbij aan Zoekallehuizen.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl. Uiteraard wordt de woning ook op onze eigen website gepresenteerd.

Één keer per maand adverteren wij onze woningen op de achterpagina van Almere Deze Week. Met het publiciteitspakket komt de woning drie keer in deze advertentie te staan.

Op verzoek zetten we ook extra promotie in op Facebook. De woning wordt dan onder de aandacht gebracht bij een specifieke doelgroep. We kunnen hierbij selecteren op locatie, interesses en leeftijd.

No Cure, No Pay & achteraf betalen

Wij werken met een courtagepercentage. Het courtagepercentage wordt berekend over de opbrengst (de prijs waarvoor uw woning uiteindelijk wordt verkocht). Naast de courtage brengen we een publiciteitspakket ter waarde van € 599,- in rekening. Van het publiciteitspakket betalen wij de kosten derden.

De voorwaarden waarmee wij werken zijn gunstig:

  • Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U kunt uw woning intrekken, om welke reden dan ook, zonder dat u courtage verschuldigd bent. Het publiciteitspakket wordt wel in rekening gebracht.
  • U betaald volledig achteraf: zowel het publiciteitspakket als de courtage betaald u achteraf bij de notaris, als u de woning al verkocht heeft. 

Offerte op maat

Wij maken graag een offerte op maat voor u. Om dit te kunnen doen komen wij uw woning bezoeken. Tijdens dit bezoek nemen wij de woning op en nemen wij uw wensen en doelstellingen door. Na afloop van dit bezoek ontvangt u van ons een offerte samen met een waardebepaling van de woning. Uiteraard is dit allemaal geheel gratis en vrijblijvend. Neem voor een afspraak contact op via 036-5383200 of info@vanwestrhenen.nl

En dan dit nog:

  • Professionele fotograaf/stylist
  • Professionele plattegronden
  • Inzet publiciteitspakket waaronder advertenties en Funda producten
  • Digitaal opdrachtgeversdossier
  • Elke 2 maanden een openhuis (deelname is gratis)
  • Financiële screening mogelijk via Huis & Hypotheek Almere Stad
  • Pro–actief

Het zou geweldig zijn als u voor ons kantoor kiest voor de verkoop en wij zullen er alles aan doen uw woning te verkopen tot 100% volle tevredenheid.