Ambt. Dorknoperlaan 41 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.
Type:
Woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning:
tussenwoning
Bouwjaar:
2007
Kamers:
3
Woonopp.:
80 m²
Perceelopp.:
536 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin
BergingType:
inpandig
Status:
verkocht onder voorbehoud

Dit bijzondere ecologisch project verschilt op een aantal punten van een gemiddelde nieuwbouwwijk. Elk huis is uniek en gebouwd met veel aandacht voor goede isolatie en energiezuinig bouwen. De woning is voorzien van een zonneboiler. De daken zijn bedekt met sedum dakbedekking Door de kleuren van het houtwerk doet de wijk Scandinavisch aan.Auto's komen niet verder dan de parkeerplaats bij de ingang en in de wijk zelf is een breed wandelpad aangelegd. Door het ontbreken van schuttingen biedt de wijk een groene aanblik. In het midden van de wijk ligt een grote natuurlijke vijver en de wijk wordt omsloten door een bosrand.

Naast een mooie woonomgeving, is ook het sociale element belangrijk.

Er is een eigen buurthuis; een plek voor gezamenlijke activiteiten.

IndelingBegane grond

Entree, hal, meterkast, toegang tot de woonkamer welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd.

Aan de woonkamer grenst de open keuken met doorkijk naar de achtertuin en toegang tot de inpandige (verwarmde) berging en toilet. De keuken is standaard uitgevoerd met een gasfornuis en kunststof aanrechtblad.

In de woonkamer bevindt zich een kast met de CV-ketel.Verdieping

Vanuit de hal is de trap naar de verdieping met twee riante slaapkamers, welke worden gekenmerkt door een enorme hoogte en aan de onderkant van het dak zijn de houten balken in het zicht. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een Velux dakraam met hor.

De royale badkamer is voorzien van :

- douche

- wastafel

- radiator

- toilet

- wasmachine aansluitingDe badkamer heeft tevens een Velux dakraam met hor.Tuin:

De tuin is gelegen gelegen op het Noorden.Bijzonderheden:

- Sedum dak

- Perceel is nog niet kadastraal ingemeten (kosten in meting voor de verkoper)

- Vaste notaris Trip te Almere

- toekomstige koper heeft zelfbewoningsplicht

- CV Ketel 2007

- wandverwarming op de begane grond

- houtskeletbouwDeze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de AlliantieVOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.Contact