Eemplein 34 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 132.500,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
benedenwoning
Bouwjaar:
1985
Kamers:
2
Woonopp.:
49 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin
BergingType:
aangebouwd steen
Status:
verkocht onder voorbehoud

U kunt deze woning bezichtigen tijdens het geplande kijkmoment. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak telnr. 036 5383200Op een leuke locatie in de Waterwijk ligt dit 2 KAMERAPPARTEMENT met tuin.

Dit startersappartement heeft nog wel de nodige aandacht nodig.Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex en ligt in een hofje in Waterwijk nabij de Leegwaterplas en alle voorzieningen zoals scholen, de supermarkt, gezondheidscentrum, de busverbinding en op 5 minuten fietsen van het Centraal Station en het centrum van Almere.Het complex bestaat uit 3 blokken met begane grond appartementen met een tuintje en appartementen op de eerste verdieping met een balkon.

Indeling:Entree, hal, met aan de voorzijde een slaapkamer en toegang tot de standaard badkamer met een:

* douche

* wastafel

* toilet

* radiator

* aansluiting voor de wasmachineHet appartement heeft een standaard keukenblok.Aan de achterzijde is de woonkamer en deze heeft toegang tot inpandige berging met deur naar de tuin.

.

De tuin is gelegen op het Westen.Kenmerken :

* Bouwjaar 1985

* 2 kamer appartement op de begane grond

* woonoppervlak ca 49 m2

* servicekosten bedragen € 65,72 euro per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes,

toekomstig onderhoud, opstal en glasverzekering.

* eenmalige toetredingskosten VVE € 194,65

* asbest in de spouw van de voor- en achtergevelHet appartement wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning.

Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de AlliantieVOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.Contact