Justitiahof 10 ALMERE


Kenmerken

Koopsom: € 235.000,- k.k.
Type:
Woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2013
Kamers:
3
Woonopp.:
86 m²
Perceelopp.:
129 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, zijtuin
Status:
beschikbaar

Bieden vanaf € 235.000,=Zoek je een unieke vrijstaande woning in Poort en heb je zin in een uitdaging waarbij je nog zelf kan bepalen waar je badkamer en keuken worden geplaatst?

Stop dan met zoeken.Deze vrijstaande woning heeft een bedrijf en woon bestemming en een combinatie woon/werk is ook mogelijk. Op dit moment is het pand in gebruik als bedrijf. Dus er is geen uitgebreide keuken, alleen een pantry, en geen badkamer aanwezig. Maar dat is natuurlijk allemaal door jou te realiseren. Het voordeel is dat je alles meteen naar wens kan indelen. Kijk ook even naar de bijgevoegde voorbeeld tekeningen voor inspiratie.De woning staat in het populaire Almere Poort in Homeruskwartier op een mooi plekje in de wijk. Inmiddels een wijk met volop voorzieningen zoals scholen, eigen NS station, supermarkt en in de buurt van de rijksweg de A6. En de woning ligt circa 400 meter van Homerus Markt.Kortom: wil je graag vrijstaand wonen in Poort voor een mooie prijs en ben je niet bang om zelf nog wat te doen, dan is dit je kans.

Bel snel voor een afspraak.

Begane grond:

Er zit een deur aan de voorzijde van de woning maar op dit moment wordt de tuindeur eigenlijk veel gebruikt als hoofdingang. Vanaf de deur van de straatkant kom je in de hal met de trap naar de verdieping en het toilet. Het toilet is vrijhangend en netjes afgewerkt.

Vanaf de hal een deur naar een afgesloten ruimte met veel lichtinval door de grote raampartij en zicht op de tuin. Hier is ook een klein keukenblok te vinden met een koelkast er in. Vanuit deze ruimte is er een deur naar een grote kamer die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als woonkamer of slaapkamer. De vloer is bedekt met losse vloerbedekking tegels met daaronder vloerverwarming.Via de houten trap met bordes kom je op de 1e verdieping1e verdieping:

Deze verdieping heeft een soortgelijke indeling als beneden. Er is hier een wat kleinere kamer die nu dienst doet als spreekkamer en een grote kamer die iets groter is als de kamer beneden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kleine kamer om te bouwen tot de badkamer, dan hou je daarvoor nog wat ruimte over die je eventueel kan gebruiken als werkplek. Zie voor deze ideeen de bijgevoegde inspiratie tekeningen. Ook deze verdieping heeft vloerverwarming met een aparte thermostaat.Tuin:

De hoofdtuin bevindt zich eigenlijk aan de zijkant van de woning en heeft een zonnige ligging op het zuidoosten. De tuin is verder nog naar eigen inzicht in te richten.

Er is een parkeerplaats op eigen terrein, alleen wordt dit nu niet als dusdanig gebruikt. De tuin is rondom afgeschermd door een metalen Ruigrok hekwerk met 2 toegangspoorten en een dubbele inritpoort.Algemeen:

De gehele woning heeft kunststof kozijnen en deuren.

Het is eventueel mogelijk om een 2e verdieping op te bouwen, de bouwkundige voorbereiding van trapgat naar de 2e etage is aanwezig.

Er is een alarm.

Lucht circulatie/ventilatie boven en beneden

Bouwjaar: 2013

Woonoppervlakte is circa 86 m2.

Kavelgrootte: 129 m2.

Aanvaarding: in overlegBieden vanaf: € 235.000,-

Externe koppelingen

Contact