Linnaeusweg 16 ALMERE


Kenmerken

Koopsom: € 799.000,- k.k.
Type:
Woonhuis
Soort woning:
villa
Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
1991-2000
Kamers:
5
Woonopp.:
160 m²
Perceelopp.:
14.546 m²
Garage:
geen garage
Tuin:
tuin rondom
Status:
beschikbaar

TE KOOP: Vrijstaand woonhuis met kassen en riant buitenterrein in Almere BuitenAdres: Linneausweg 16 te Almere-BuitenLOCATIE:

Dit vrijstaande woonhuis met kassen en buitenterrein is gelegen in het gebied Buitenvaart in Almere Buiten. Buitenvaart is het glastuinbouwgebied van Almere. Naast het verbouwen van groente en bloemen, worden er ook producten verkocht. Het gebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kassen met vrijstaande woningen en grenst aan het natuurgebied Oostvaardersplassen.BESTEMMINGSPLAN:

Onlangs is door de gemeente Almere het bijgestelde bestemmingsplan Agrarisch gebied Buitenvaartvastgesteld. Het plan handhaaft in grote lijnen de bestaande gebruiks- en bouwmogelijkheden (agrarisch-glastuinbouw), waarbij de bouwregels zijn geactualiseerd en actueel beleid is verwerkt in de planregels. Daarnaast is het plan dynamisch en ontwikkelingsgericht, mits dit de bestaande bedrijven niet belemmert en het past in het agrarisch karakter van het gebied. Dit heeft er toe geleid dat de agrarische mogelijkheden zijn verruimd (alle teelt van producten mag), ondergeschikte nevenactiviteiten, bepaalde duurzaamheidsfuncties, paardenhouderijen/pensionstallingen, een aan/bij huis verbonden beroep of bedrijfsmatige activiteiten, beroepen en/of bedrijfsvoering voor welzijn van de medemens alsmede voor dieren maar ook het houden van eigen paarden zijn toegestaan en bestaande, legale gebiedsvreemde functies (caravanstallingen en tuincentrum) zijn positief bestemd.BEREIKBAARHEID:

Het object is gelegen op korte afstand van de Buitenring. Via de Buitenring is de A6 (Lelystad/Amsterdam) binnen 8 autominuten bereikbaar en de A27 (richting Utrecht) binnen 10 autominuten. Het NS-Station Almere Buiten bevindt zich op 5 kilometer afstand (10 autominuten).OPPERVLAK EN INRICHTING:

Het oppervlak van de kas bedraagt ca. 3.060 m² (76,5x40 meter), met nog circa 320 m² additionele werkruimte. De werkruimte is voorzien van een gevlinderde betonnen vloer (niet onderheid) en het geheel heeft een poothoogte van 3,5 meter, een vakmaat van 4,5 meter en tralieliggers op 8 meter. Buiten op het terrein is een regenwaterbassin van 1.200 m³.De moderne vrijstaande woning heeft een oppervlak van circa 160 m². Via de entreehal bereikt men de woonkamer met schuifpui naar het terras en tuin. De moderne keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming. Verder beschikt de woning over hardhouten draai- kiep-/ramen, ventilatieroosters en mechanische ventilatie, een recente Nefit type Topfit cv-installatie (2012). E-installatie 3x 80 AMP. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers en een tussenkamer voorzien van een groot Velux dakraam en een badkamer met onder meer een bad/douche combinatie en een enkele wastafel. De kamers zijn voorzien van plaatradiatoren. De ruime zolder is te bereiken via een vlieringtrap.Het erf is gedeeltelijk verhard. Er is tevens de mogelijkheid tot het bouwen van een tweede bedrijfsgebonden woning.

Het geheel is gelegen op een riant perceel van 1,45 hectare.Energielabel voorlopig B.PARKEERGELEGENHEID:

Parkeren kan op het eigen ruime terrein.KOOPSOM:

€ 799.000,-- kosten koper.KOOPOVEREENKOMST:

Standaard koopovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.OPLEVERING:

In overleg.

VOORBEHOUD:

Goedkeuring door eigenaarVoor meer informatie kunt u ons bellen op: 036-5383222. Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging!Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Externe koppelingen

Contact