Maastrichtkwartier 102 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 167.500,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
portiekflat
Bouwjaar:
1982
Kamers:
2
Woonopp.:
73 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
BergingType:
box
Energie label:
C
Status:
verkocht onder voorbehoud

U kunt deze woning bezichtigen tijdens het geplande kijkmoment. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak telnr. 036 5383200Op een leuke locatie in de Stedenwijk ligt dit 2 KAMERAPPARTEMENT MET BALKON.

Vanuit het balkon heb je zijdelings uitzicht over het Weerwater.De locatie bevindt zich op korte afstand van het winkelcentrum van Almere-Stad, maar ook voorzieningen zoals openbaar vervoer en supermarkt bevinden zich op loopstand. Wat te denken van de toekomstige Floriade.IndelingCentrale hal met het belplateau en de brievenbussen.

Via de trap naar 2e etage (er is geen lift aanwezig)Entree/hal met meterkast. Vanuit de hal kom je in de riante woonkamer. Vanuit de woonkamer kan je naar het balkon met uitzicht zijdelings naar het Weerwater. Deur naar het balkon heeft een hordeur.

Doordat het een hoekappartement is, heeft de woonkamer ook extra raampartij in de zijgevel.Het gedeelte eet/woonkamer is eventueel een extra slaapkamer van de maken.Er is een dichte keuken voorzien van een inbouwkeuken met:

* inductiekookplaat

* combi-oven

* afzuigschouw

* koel/vriescombinatieVanuit de keuken is er toegang tot een voorraadkast.Er is een kleine hal naar het toilet, badkamer en slaapkamer.

De badkamer voorzien van douche met cabine, wastafelmeubel, radiator en wasmachine-aansluiting.Het gehele appartement is voorzien van een laminaat vloer , behalve de keuken deze heeft tapijttegels.Het appartement wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning.

Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de AlliantieVOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.Contact