Poldermolenweg 187 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 105.000,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
benedenwoning
Bouwjaar:
1984
Kamers:
2
Woonopp.:
43 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin
Berging:
vrijstaand steen
Energie label:
C
Status:
onder bod

U kunt deze woning bezichtigen op afspraak tijdens het OPEN HUIS op zaterdag 10 februari tussen 12.30-13.30 uur.! Graag verzoeken wij u zich aan te melden voor het open huis via ons kantoor op 036 5383200.

Knus twee kamer appartement op de begane grond met tuintje, gelegen aan de rand van de Molenbuurt.

Het appartement heeft een goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen en het centrum van Almere-Buiten is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen, gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:Entree,hal, woonkamer, keuken met standaard keukenblok, 1 slaapkamer.

De badkamer is betegeld tot aan plafond en voorzien van een wastafel, toilet, wasmachineaansluiting en douche.

Het appartement is voorzien van een laminaatvloer.Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1984

- Bouwjaar CV ketel 2000

- verwarming middels luchtventilatie

- Servicekosten € 74,80 (2017) (onderhoud gemeenschappelijk groen,toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).

- eenmalige toetredingskosten VVE € 195,30

- Tuin Noordoost

- Levering via projectnotaris Trip te Almere

- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de AlliantieVOORRANGSREGELING DE ALLIANTIEWaar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.Contact