Siennastraat 163 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 147.500,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
portiekflat
Bouwjaar:
1996
Kamers:
3
Woonopp.:
70 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Berging:
box
Energie label:
B
Status:
verkocht onder voorbehoud

U kunt deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op woensdag 10 januari 2018 tussen 16:00 uur en 17.00 uur! Graag verzoeken wij u zich aan te melden voor het open huis via ons kantoor op 036 5383200

Zoek je een leuk driekamer appartement in een kleinschalig complex. Zoek dan niet verder. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft uitzicht over een plantsoen.Het appartement is gelegen in de Regenboogbuurt. Alle voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar, zoals openbaar vervoer, supermarkt.

Maar ook nabij het centrum van Almere Buiten,

Indeling:Centrale hal met het belplateau en de brievenbussen.

Via de trap naar de tweede verdieping alwaar het entree is tot de woning :Vanuit de hal is er toegang tot:

- Slaapkamer.

- Separaat toilet

- De badkamer heeft een grijs/taupe kleurige vloertegel, witte hoogglans wandtegel tot aan plafond,:

* stortdouche met glazen deur

* steigerhouten wasmeubel met RVS waskom

* wasmachine aansluitingDe woonkamer heeft een eetkamer met toegangsdeur naar het balkon op het Zuidwesten.Vanuit de woonkamer is ook de keuken bereikbaar .

De witte hoogglans inbouwkeuken met houten aanrechtblad is uitgevoerd de volgende inbouwapparatuur:

* gaskookplaat

* Afzuigkap (schouw)

* vaatwasser

* magnetron

* oven

* koel/vrieskastDe tweede slaapkamer is vanuit de keuken bereikbaar.Het gehele appartement is voorzien van laminaat.Kenmerken :

* Bouwjaar 1996

* 3 kamers

* woonoppervlak ca 70 m2

* zo te betrekken!

* servicekosten € 107,- euro per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, toekomstig onderhoud, opstal en glasverzekering.

* eenmalige toetredingskosten VVE € 195,30

* eigen beging op de begane grondBijzonderheden:

- Levering via projectnotaris Trip te Almere

- Het appartement dient tot zelfbewoning.Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Contact