Voorjaarstraat 45 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 160.000,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
portiekflat
Bouwjaar:
1998
Kamers:
3
Woonopp.:
77 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
BergingType:
box
Energie label:
B
Status:
verkocht onder voorbehoud

U kunt deze woning bezichtigen tijdens het geplande kijkmoment. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak telnr. 036 5383200.Op een leuke en goed bereikbare locatie in Almere Buiten, Seizoenenbuurt ligt dit 3 KAMER APPARTEMENT MET BALKON.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Het appartementencomplex staat aan de rand van de Seizoenenbuurt in de Almere Buiten. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en NS station zijn op loopafstand gelegen.

Indeling

Centrale entree met brievenbustableauAppartement:

Entree, hal en meterkast.De woonkamer heeft toegang tot het balkon op het Zuid oosten en een open keuken welke is voorzien van een standaard keukenblokVanuit de keuken is een kleine berging bereikbaar met de opstelling van de CV ketel en ruimte voor opslag.De 2 slaapkamers met verschillende afmetingen liggen aan de straatzijde van het appartement.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, radiator en de aansluiting voor de wasmachine.

Er is een separaat toilet met fonteintje.Kenmerken:

* Bouwjaar 1998

* 3 kamer-appartement

* servicekosten € 98,- per maand

* éénmalige toetredingskosten VVE € 194,65

* berging/box aanwezig op de begane grond.

* CV Ketel Intergas 2013

* energielabel B- Vaste notaris Trip te Almere

- De woning dient tot zelfbewoning.Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de AlliantieVOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Contact