Testimonials

Een dubbel succesvol verkoopverhaal!

DROOMHUIS GEVONDEN
Half mei had ik mijn droomhuis gezien, vertelt Merel, bij ons om de hoek in het wijkje waar wij al 20 jaar met veel plezier wonen. Wij hadden helemaal geen plannen om te verhuizen, maar deze patiowoning met een prachtige tuin rondom kreeg ik niet meer uit mijn hoofd.
Toch een afspraak gemaakt met van Westrhenen Makelaardij om deze woning te bekijken. Madeleine van Rijn was diegene die ons rondleidde en we waren op slag verliefd op deze patiowoning met bijzondere tuin.
Zij raadde ons aan eerst in gesprek te gaan met de hypotheekadviseur van Schouthuis om de financiële kant van het verhaal te bekijken en daar ontmoetten wij Marianne Croes. Dit was een gezellig weerzien, want 20 jaar geleden hebben wij ons eerste nieuwbouwwoning ook gekocht bij van Westrhenen Makelaardij en zij was destijds ook onze hypotheekadviseur.
Marianne heeft de financiële kant bekeken en goed advies uitgebracht, het was allemaal haalbaar. In de spannende dagen daarna hebben bij Madeleine een bod uitgebracht en na wat heen en weer bieden hadden wij de woning aangekocht! Ineens hadden wij 2 woningen, toch wel een heel ongemakkelijk gevoel in deze tijd. Nu was ons huis aan de beurt.
Na een verkoop gesprek begin juni bij ons thuis is onze woning in verkoop gegaan, allemaal in een zeer vlot tempo. Woonstylist, fotograaf passeerde de revue en binnen 1 week stond onze huidige woning in de digitale etalage! Nog geen 2 dagen later hadden wij de eerste kijker, hoe snel kan het gaan.

Merel en Michel

Niet eens onze woning in verkoop en toch binnen 3 weken verkocht!

Eind vorig jaar heb ik Madeleine toevallig ontmoet bij een bezichtiging van een familielid. Tijdens die bezichtiging spraken wij over alle leuke woningen die er in Almere Poort werden gebouwd. Madeleine gaf daarop aan dat er genoeg in de verkoop staat. Ik gaf aan dat wij zelf een koopwoning hebben en het nu niet de tijd is om je woning in de verkoop te zetten. Wij hadden onze woning in 2010 verbouwd en tja die investering raak je dan weer kwijt. Zij gaf aan dat zij altijd een keer vrijblijvend langs kon komen voor een offerte. In deze tijd verkoop je je woning misschien voor een lager bedrag, maar daarin tegen koop je in deze tijd ook voor minder. Daar zat wel wat in.
Wij waren eigenlijk niet van plan te verkopen, maar ik werd wel nieuwsgierig naar de waarde van onze woning in deze tijd. Dan toch maar een afspraak gemaakt. Niet veel later kwam Karin onze woning bezichtigen en gaf een richtprijs. Nog geen week later kreeg ik een bericht met de mededeling dat er kopers waren die graag in de Stripheldenbuurt wilde wonen en onze woning wilde bezichtigen. Madeleine had ze namelijk over onze woning op de hoogte gebracht, maar wel met de mededeling dat het niet in de verkoop stond.
Oh help, was mijn eerste gedachte. Wij hebben nog helemaal niet nagedacht over een mogelijke verkoop en nu zijn er kijkers. De woning stond niet eens in de verkoop.
Toch maar besloten dat er een bezichtiging kon plaatsvinden en zo begon ons verhaal.
Binnen 2 1/2 week hebben de kijkers onze woning 2x bezichtigd met Karin en daarna nog een 1x met Madeleine en een aankoopmakelaar. Toen kwam er dus een bod! Dat was even slikken. We hebben geen verkoopmateriaal, géén foto’s en niet eens een prijs. Binnen 1 week zijn we een prijs overeengekomen en onze woning was verkocht dankzij de professionele aanpak van deze dames. Helemaal geweldig en ook nog in deze tijd. Inmiddels zijn wij al 3 maanden verhuisd en als wij het verhaal aan mensen vertellen kan men het nauwelijks geloven.
Maar ja, het kan dus toch, ook in deze tijd!
Wij zijn nu druk bezig om onze droom te verwezenlijken. Het bouwen van een eigen woning, ook weer door een tip van Madeleine. Joyce

Verkopen in “crisistijd”

Nu onze dochter groter werd wilden we graag verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Dus wilden we onze woning verkopen in de crisistijd…
Uit het eerste gesprek met Van Westrhenen bleek het enthousiasme van Karin. Zij zag het echt zitten, maar gaf wel realistisch aan dat er een kleinere doelgroep zou zijn in verband met onze splitlevelwoning.
We hebben eerst onze woning kritisch bekeken: alle puntjes op i en zelfs uit onze garage werden alle overbodige spullen gehaald zodat een kijker de ruimtes optimaal kon bekijken en niet kon worden afgeleid door bijzaken. De fotograaf heeft echt de tijd genomen om veel goede foto’s te maken en de sfeer van de woning over te brengen. We hebben veel bezichtigingen gehad en direct na elke bezichtiging werden we keurig gebeld door de makelaars hoe deze was verlopen. Zeker als je er zelf ook veel moeite in steekt is het fijn een makelaarskantoor te hebben dat met je meevoelt en je positief houdt. Dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen want binnen 4 maanden was onze woning verkocht! Het kan dus wel in deze tijd.

Dames, bedankt voor alles! Manon en Vincent

Van verkoop tot aankoop

Eind vorig jaar viel ons oog op een andere woning. Ondanks het feit dat onze woning op dat moment nog niet te koop stond, besloten wij ons droomhuis onder voorbehoud verkoop eigen woning aan te kopen en onze vorige woning te koop te zetten bij Westrhenen.
Tijdens deze spannende periode zijn we ontzettend goed begeleid, zeer deskundig ondersteund en werd er goed met ons meegedacht. Van Westrhenen biedt een keuzepakket aan en is transparant over de kosten die er bij een verkooptraject zijn gemoeid. Deze huidige huizenmarkt vraagt om deze proactieve makelaars en wij zijn zijn zeer tevreden met ons resultaat; we hebben ons huis na 2 weken verkocht en wonen nu ook na aankoopbemiddeling van Westrhenen in ons droomhuis! Op ons advies heeft een collega ook zijn huis binnen drie weken verkocht via Westrhenen.

Diana en Marvin