Direct de waarde van je woning

Je denkt erover jouw woning te verkopen en nieuwsgierig naar de waarde?

Direct de waarde van je woning

Stuur ons je adres en ontvang binnen 1 werkdag de actuele waarde van je woning

Speel je wel eens met de gedachte om jouw woning te verkopen? Je hebt vast al gehoord dat de woningmarkt op volle toeren draait. In Almere stijgt de waarde van woningen snel. Nieuwsgierig naar wat dit voor jou persoonlijk betekend? Stuur ons je adres en je krijgt van ons binnen 1 werkdag de waarde van jouw woning toegestuurd.

Let op! De waarde die je van ons krijgt is een indicatie en is geen waardebepaling of taxatie. De woningwaarde kan afwijken op basis van de staat en de afwerking.

Wij onderzoeken

  1. Wat doet de gemiddelde woningwaarde in jouw buurt?
    We vergelijken je woning met gelijkwaardige woningen in jouw buurt. Voor welke prijs zijn deze verkocht? Hoe lang hebben ze te koop gestaan? Welke trend in prijsontwikkeling zien wij in jouw buurt?
  2. Hoeveel interesse is er?
    We maken gebruik van de data van Funda en de NVM om te bepalen hoeveel zoekers op zoek zijn naar een woning in jouw buurt, in jouw prijsklasse. Het gaat hierbij alleen om serieuze zoekers. Ook kijken we naar hoeveel woningen er nu te koop zijn voor deze zoekers.
  3. De waarde van jouw woning!
    Op basis van deze gegevens krijgt je een indicatie van de waarde van uw woning. De waarde betreft alleen een indicatie en is geen waardebepaling of taxatie. De waarde van jouw woning kan afwijken op basis van de staat en de afwerking. Wil je exact weten wat jouw woning waard is? Neem contact op voor een persoonlijke afspraak. Ook dit is gratis en kost je slechts 1 uur van jouw tijd.

Stuur ons uw adres