Artemissingel 222 ALMERE


Kenmerken

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.
Type:
Appartement
Soort woning:
galerijflat
Bouwjaar:
2011
Kamers:
3
Woonopp.:
66 m²
Ligging:
in woonwijk, vrij uitzicht
Garage:
geen garage
BergingType:
vrijstaand hout
Energie label:
A
Status:
beschikbaar

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie tot 14 maart 2019.Goed afgewerkt 3 kamer appartement op de 2e verdieping.Winkels, scholen en gezondheidszorg tref je in de buurt. Door de uitvalswegen zijn de A6 en de A27 eenvoudig te bereiken, hierdoor zijn Amsterdam, Schiphol, het Gooi en Utrecht per auto zeer goed bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer? Treinen zijn op loop- fietsafstand en de bushalte bevindt zich om de hoek..Dit appartementen complex heeft een centrale entree, met brievenbussen en lift.Indeling.:

Inbouwkeuken (2012) voorzien van

- Afzuigkap

- Inductie kookplaat (Siemens)

- Oven (Siemens)

- Inbouwkoelkast (Baley)

- Inbouwvaatwasser (Beko)Naast de keuken is tevens een wasmachine ruimte, welke ook als bijkeuken gebruikt kan worden.Woonkamer heeft een elektrische design radiator.

Plafond in de woonkamer voorzien van sierlijsten (led verlichting).Tussen hal naar slaapkamers en badkamer.

De badkamer heeft een:

- inloopdouche

- wastafel

- tegelwerk tot aan plafondSeparaat toilet merk: Villeroy & Boch

Twee slaapkamers van verschillende afmetingen met frans balkon.

Tevens is er balkon/terras op het Westen gelegen.Kenmerken woning:

- circa 66 m2

- bouwjaar 2011

- Laminaat in de gehele woning (Jan des Bouvrie)

- videofoon

- Parkeren zowel aan de voor als achterzijde mogelijk

- servicekosten € 117,= per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, toekomstig

onderhoud, opstal en glasverzekering.Vaste notaris: Trip Notarissen Almere.

Het appartement dient tot zelfbewoning.(termijn van 2 jaar )VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Externe koppelingen

Contact