Lokistraat 48 ALMERE


Kenmerken

Koopsom: € 260.000,- k.k.
Type:
Woonhuis
Soort woning:
eengezinswoning
Type woning:
tussenwoning
Bouwjaar:
2011
Kamers:
3
Woonopp.:
100 m²
Perceelopp.:
130 m²
Ligging:
in woonwijk
Garage:
geen garage
Tuin:
achtertuin, voortuin
BergingType:
vrijstaand hout
Energie label:
A
Status:
verkocht onder voorbehoud

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIEDeze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.Winkels, scholen en gezondheidszorg tref je in de buurt. Door de uitvalswegen zijn de A6 en de A27 eenvoudig te bereiken, hierdoor zijn Amsterdam, Schiphol, het Gooi en Utrecht per auto zeer goed bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer? Bushalte is op loop-afstand.Om de hoek ligt tevens het Cascadepark, ook het station Almere-Poort en de winkels bevinden zich op korte afstand van de woning.IndelingBegane grond:

Entree, hal, meterkast, toilet, deur naar de woonkamer.

De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft openslaande deuren naar de tuin. Tevens is er een trapkast gemaakt van steigerhout.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van:

- koelkast

- koffiezetapparaat

- Combi magnatron

De keuken heeft op meerdere plekken gebruikssporen.Verdieping:

Open trap in de woonkamer naar de 1e verdieping en deze komt uit op de overloop die toegang biedt tot twee woningbrede slaapkamers. Waarvan een aan de straatzijde en een slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het dakterras met uitzicht richting het Cascadepark.

Aparte ruimte voor de wasmachine aansluiting.

De badkamer is in de kleuren zwart/wit uitgevoerd en voorzien van

- bubbelbad

- douche

- wastafel meubel

- toilet:Kenmerken woning:

- circa 100 m2

- dakterras

- laminaat op de begane grond en verdieping

- de gehele woning incl. buiten schilderwerk heeft nog aandacht nodigDe woning wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning (minimaal 2 jaar)

Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Contact