verkocht

Larense Veld fase 2

ALMERE
Aanneemsom
€ 315.000,- t/m € 495.000,-
Status
verkocht
StartBouw
Eind 2019
Oplevering
Eind 2020
Bouwnummers
51

Interesse in deze woning?

Linda Richardson

Assistent Makelaar/Hoofd Nieuwbouw

06-51353375

Contact

Omschrijving

FASE 2 VAN LARENSE VELD IS GEHEEL VERKOCHT, MAAR GOED NIEUWS:

Vóór de zomer start de verkoop van Larense Veld Fase 3.

Deze derde en laatste fase zal bestaan uit 56 ruime, gasloze en duurzame woningen, onderverdeeld in 12 twee-onder-één-kapwoningen en 44 eengezinswoningen. Het mooie ontwerp van het plan en de woningen in de populaire jaren dertig stijl, is wederom van Schippers Architecten BNA te Den Haag. Naast de ruim opgezette verkaveling en de inrichting van de woningen is er ook weer extra aandacht besteed aan de architectuur welke mooi aansluit op de woningen in de eerste en tweede fase.

Duurzaam en gasloos wonen maar geen dure stadsverwarming
Net als in de eerdere fasen zullen de woningen niet op aardgas worden aangesloten en beschikken ze over een eigen lucht-water-warmtepomp. Daarnaast zullen de woningen ook nog eens energieneutraal met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 worden gerealiseerd. Dit betekent bij een aantal banken een extra financieringsruimte en/of rentekorting op de hypotheek. Zo is uw nieuwe huis helemaal voorbereid op de toekomst.

Extra ruime en complete gezinswoningen
Enkele rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en zijn minimaal 132 m2 groot. De overige rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van maar liefst 6 meter en zijn minimaal 148 m2 groot.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn eveneens ca. 6 meter breed en hebben een woonoppervlakte van minimaal 159 m2. Deze woningen staan op een ruime kavel en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.

Alle woningen worden in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, luxe tegelwerk en sanitair en er wordt een aanbieding gedaan voor een complete keuken.

Een indicatie van de verkaveling/situatieschets wordt op dit moment opgemaakt. Een indicatie van de v.o.n. prijzen van de woningen is op dit moment nog niet bekend.

Meer informatie op korte termijn
Wij verwachten op korte termijn over meer informatie te beschikken, waaronder de prijzen en brengen u graag als eerste op de hoogte over de voortgang en de start van de presale. Dit is uw LAATSTE kans voor een woning in Larense Veld!

Belangstelling in de nieuwbouw van Larense Veld?
Een mooi nieuwbouwhuis op een ideale plek in Almere Haven omringd door groen en alle voorzieningen dichtbij. Daar wilt u toch wonen? Meld u aan als geïnteresseerde op www.larenseveld.nl en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 315.000,- t/m € 495.000,-
Status
verkocht
Start bouw
Eind 2019
Oplevering
Eind 2020
Bouwnummers
51

Maten

Woonopp.
131 t/m 175 m²
Inhoud
483 t/m 733 m³

Foto's

Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2
Larense Veld fase 2

Neem contact met ons op

Deel dit object