Larense Veld Fase 2

Larense Veld Fase 2

Op vrijdag 10 mei a.s. zal de presale van de woningen in Larense Veld fase 2 van start gaan. Schrijf u in op www.larenseveld.nl om mee te kunnen doen met de presale. U ontvangt dan op 10 mei 2019 een nieuwsbrief met daarin de toelichting hoe de presale in zijn werk gaat, informatie over de woningtypen en prijzen en een link om in te schrijven op het woningtype van uw voorkeur.

Larense Veld - 52 nieuwbouwwoningen in Almere-Haven

Na de succesvolle start verkoop in mei 2018 van de 51 eengezinswoningen in Larense Veld zal AM binnenkort starten met het vervolgproject Larense Veld. Deze tweede fase zal gaan bestaan uit 51 extra ruime en duurzame woningen, onderverdeeld in twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen. Het mooie ontwerp van het plan en de woningen in de populaire jaren dertig stijl, is wederom van Schippers Architecten BNA te Den Haag.

Duurzaam en gasloos wonen maar geen dure stadsverwarming

Net als in de eerste fase zullen de woningen niet op aardgas worden aangesloten en beschikken ze over een eigen lucht-water-warmtepomp. Daarnaast zullen de woningen ook nog eens energieneutraal met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 worden gerealiseerd. Dit betekent bij een aantal banken een extra financieringsruimte en/of rentekorting op de hypotheek. Zo is uw nieuwe huis helemaal voorbereid op de toekomst.

 

Extra ruime en complete gezinswoningen

Enkele rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en zijn minimaal 132 m2 groot. De overige rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van maar liefst 6 meter en zijn minimaal 148 m2 groot. De woningen worden gerealiseerd in kleine woonblokjes aan een mooie groene zone door het plan.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn eveneens ca. 6 meter breed en hebben een woonoppervlakte van minimaal 159 m2. Deze woningen staan op een ruime kavel en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf. Een indicatie van de verkaveling/situatieschets w

ordt op dit moment opgemaakt.

Alle woningen worden in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, luxe tegelwerk en sanitair en er wordt een aanbieding gedaan voor een complete keuken.

De v.o.n. prijzen van de rij- en hoekwoningen zullen naar verwachting starten vanaf ca. € 315.000,-. Voor de twee-onder-één-kapwoningen zullen de indicatieprijzen vanaf ca. € 440.000,- v.o.n. zijn.

Larense Veld - 52 nieuwbouwwoningen in Almere-Haven

Larense Veld - 52 nieuwbouwwoningen in Almere-Haven

Meer informatie op korte termijn

Meld je aan op www.larenseveld.nl en wij houden je als eerste op de hoogte over de voortgang en de start van de presale.

Larense Veld - 52 nieuwbouwwoningen in Almere-Haven

De gegeven informatie moet worden gezien als een preview en is onderhevig aan wijzigingen. Alle informatie is onder voorbehoud. Aan de gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Op de hoogte blijven

U ontvangt alleen e-mails op het moment dat er nieuws is over het Larense Veld (nieuwsbrief Larense Veld) of als er nieuws is m.b.t. nieuwbouw in Almere (nieuwbouw nieuwsbrief).

Betrokken partijen

 

 huisje

 

Project website

 

AM

 

Ontwikkelaar

AM B.V.

 

ballast_nedam_0

 

Aannemer

Ballast Nedam Development