Over ons

Wij verkopen Almeerse woningen als geen ander

Experts op de Almeerse woningmarkt

 

Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten!

Van Westrhenen Makelaars heeft een missie. Wij hebben onszelf verplicht voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van ons vak. Daarbij willen we onze kennis in dienst stellen van onze klanten.

Wij onderscheiden ons door

1. Eenvoud

Je kan bij Van Westrhenen zelf bepalen hoe je je huis wilt verkopen. Van Westrhenen Makelaardij levert alle diensten.

Je bepaalt zelf wat je nodig hebt. De prijs en de service verschillen. Om het je makkelijk te maken hebben we hiervoor twee ‘labels’ ontwikkeld.

2. Persoonlijk  

Wij vinden het heel belangrijk om de aan- of verkoop van een woning persoonlijk te benaderen.

Kies je voor ons LATEN DOEN label dan heb je een vaste makelaar die je persoonlijk begeleidt bij de aan- of verkoop van je woning.

3. Vertrouwen

Van Westrhenen is een NVM makelaar. Daardoor kan je erop vertrouwen dat onze diensten overeenkomstig de NVM-code worden uitgevoerd.

 

Van Westrhenen Makelaars is al meer dan 25 jaar actief op de Almeerse woningmarkt. We blijven innoveren en met onze tijd meegaan. Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten en we hopen je vertrouwen terug te zien in de reviews.

Aangesloten bij…

NVM Makelaar

Wij zijn NVM makelaar. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de NVM op het gebied van opleiding, ervaring, kwaliteit en klanttevredenheid.

NVM nieuwbouwspecialist

Wij kunnen voor projectontwikkelaars het hele verkooptraject uit handen nemen. Maar ook in het voortraject staan we hen bij met raad en daad.

NWWI taxateur

Een NWWI taxatie garandeert een heldere, objectieve en betrouwbare taxatie die geaccepteerd wordt door geldverstrekkers.

 

Werken bij Van Westrhenen Makelaardij o.g.

Werken op een dynamisch, veelzijdig en gezellig kantoor met ervaren makelaars. Iets voor jou?

Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Je kan natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Een CV en motivatiebrief kan je sturen naar info@vanwestrhenen.nl.