De waarde van uw woning binnen 1 werkdag

U denkt erover uw woning te verkopen?

Binnen 24 uur de waarde van uw woning

Stuur ons uw adres en ontvang binnen 1 werkdag de waarde van uw woning!

Speelt u wel eens met de gedachte om uw woning te verkopen? U heeft vast al gehoord dat de woningmarkt op volle toeren draait. In Almere stijgt de waarde van uw woning snel. Nieuwsgierig naar wat dit voor u persoonlijk betekend? Stuur ons uw adres en u krijgt van ons binnen 1 werkdag de waarde van uw woning toegestuurd.

Let op! De waarde die u van ons krijgt is een indicatie en is geen waardebepaling of taxatie. De waarde van uw woning kan afwijken op basis van de staat en de afwerking.

 

Wij onderzoeken:

1. Wat doet de gemiddelde woningwaarde in uw buurt?
We vergelijken uw woning met gelijkwaardige woningen in uw buurt. Voor welke prijs zijn deze verkocht? Hoe lang hebben ze te koop gestaan? Welke trend in prijsontwikkeling zien wij in uw buurt?

2. Hoeveel interesse is er?
We maken gebruik van de data van Funda om te bepalen hoeveel zoekers op zoek zijn naar een woning in uw buurt, in uw prijsklasse. Het gaat hierbij alleen om serieuze zoekers. Ook kijken we naar hoeveel woningen er nu te koop zijn voor deze zoekers.

3. De waarde van uw woning!
Op basis van deze gegevens krijgt u een indicatie van de waarde van uw woning. De waarde betreft alleen een indicatie en is geen waardebepaling of taxatie. De waarde van uw woning kan afwijken op basis van de staat en de afwerking. Wilt u exact weten wat uw woning waard is? Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.

Stuur ons uw adres

En ontvang binnen 1 werkdag de waarde van uw woning

Van Westrhenen Makelaardij - team

Van Westrhenen Makelaardij – team

Wij onderscheiden ons door

1. Eenvoud

Je kan bij Van Westrhenen zelf bepalen hoe je je huis wilt verkopen. Van Westrhenen Makelaardij levert alle diensten.

2. Persoonlijk  

Wij vinden het heel belangrijk om de aan- of verkoop van een woning persoonlijk te benaderen.

3. Vertrouwen

Van Westrhenen is een NVM makelaar. Daardoor kan je erop vertrouwen dat onze diensten overeenkomstig de NVM-code worden uitgevoerd.

 

Van Westrhenen Makelaars is al meer dan 25 jaar actief op de Almeerse woningmarkt. We blijven innoveren en met onze tijd meegaan. Wij gaan voor 100% tevredenheid van onze klanten en we hopen je vertrouwen terug te zien in de reviews.